Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ο χορευτικός σύλλογος "ΝΗΛΕΥΣ" στη Λίμνη

Ακόμα μια πετυχημένη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χορευτικός σύλλογος Αγίας Άννας "ΝΗΛΕΥΣ" στη Λίμνη την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013. Οι γυναίκες του συλλόγου που παρουσιάστηκαν με την μοναδική Αγιαννιώτικη νυφική φορεσιά και οι άντρες φορώντας φουστανέλα εντυπωσίασαν τούς παρευρισκόμενους.





Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφθείτε την σελίδα του Χορευτικού συλλόγου "ΝΗΛΕΥΣ στο facebook.

Εκθεση χειροτεχνιας στην Αγια Άννα

Έκθεση χειροποίητων αντικειμένων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013 στο γραφείο της Πολιτιστικής φιλοδασικής ένωσης Αγίας Άννας.
Για να δηλώσετε συμμετοχή και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία καλέστε στο 22270 61581
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι της 05/07/13.

Διακοπή ρεύματος την Δευτέρα 01 Ιουλίου 2013

Διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Αγίας Άννας - Αγκάλη και στην παράλια Αχλαδίου - Φραγκάκι την Δευτέρα 01 Ιουλίου από της 9:00 π.μ. ως της 12:00 μ.μ.
Οι διακοπή οφείλετε σε συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών του δικτύου ηλεκτροδότησης.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Διακοπές ρεύματος την στην Παράλια Αγίας Αννας

Διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Αγίας Άννας - Αγκάλη την Τρίτη 25, Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27  Ιουνίου από της 8:00 π.μ. ως της 15:00 μ.μ.
Οι διακοπές οφείλονται σε συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών του δικτύου ηλεκτροδότησης.

Όλοι κάνουν διακοπές στην παραλία Αγίας Άννας - Αγκάλη, ακομα και το ρεύμα!!!

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Θάνατος 81χρονης στην Παράλια Αγίας Άννας

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε την τετάρτη 19/06/13 από τη θαλάσσια περιοχή παραλία «ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ» του δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, 81χρονη.

Η ανωτέρω διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της,  ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Μαντουδίου.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Το αποχετευτικό στην παράλια Αγίας Άννας το θέμα που θα συζητηθεί και αφορά το χωριό μας στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 

ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓ.ΑΝΝΑΣ

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος Μαντουδίου  , την Πέμπτη 27η Ιουνίου 2013  και ώρα  6.30 μ.μ ,σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Θεατρική παράσταση από μαθητές του γυμνάσιου - λυκείου Αγίας Άννας

Το γυμνάσιο - λύκειο Αγίας Άννας σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση που διοργανώνει η Γ γυμνάσιου με τίτλο

" Ρωμαίος και Ιουλιέτα - to be"

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του σχολείου την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 στης 20:00 μ.μ.

Με εκτίμηση η θεατρική ομάδα του Γυμνάσιου - Λυκείου Αγίας Άννας

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Εξαιρετικής ποιότητας τα νερά της παραλίας Αγίας Άννας - Αγκάλη

Σύμφωνα με την "Ειδική Γραμματεία Υδάτων (ΕΓΥ) του ΥΠΕΚΑ" τον κρατικό φορέα έλεγχου ποιότητας κολυμβητικών υδάτων, τα νερά στην παράλια Αγίας Άννας - Αγκάλη χαρακτηρίζονται σαν εξαιρετικής ποιότητας. 

 

Εισαγωγή

Η θέσπιση Μητρώου Ταυτοτήτων Υδάτων Κολύμβησης υπαγορεύεται από την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2006/7/ΕΚ, σχετικά με τη διαχείριση της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης και συνιστά μια καινοτόμο προσέγγιση, με βασικό στόχο την ενημέρωση των πολιτών και την παροχή χρήσιμων στοιχείων για την σύγκριση και την επιλογή ακτών κολύμβησης. Η ταυτότητα των υδάτων κολύμβησης παρέχει πληροφορίες για τις φυσικές και γεωγραφικές συνθήκες της περιοχής της ακτής, για τα υδρολογικά χαρακτηριστικά των υδάτων κολύμβησης, καθώς και για την αξιολόγηση των πιθανών κινδύνων ρύπανσης στην περιοχή.
Συμπληρωματικώς του Μητρώου Ταυτοτήτων, κατά τη διάρκεια της κολυμβητικής περιόδου κάθε έτους (από 1η Ιουνίου έως 30η Οκτωβρίου), διενεργούνται συστηματικές δειγματοληψίες και αναλύσεις μικροβιολογικών και άλλων παραμέτρων, με σκοπό την ποιοτική παρακολούθηση και ταξινόμηση των κολυμβητικών υδάτων.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Πανηγύρι Αγίας Άννας

Ο Άρης Αγίας Άννας διοργανώνει πανηγύρι με 7 μελής ορχήστρα στης 24/07/13 στην Αγιά Άννα στο χώρο του Γυμνάσιου - Λυκείου.
Τιμή εισόδου 5 €

ΣΟΦΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗΡΗ (φωνη)
ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΑΣΟΥΛΑ (κλαρινο)

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Εργασίες συντήρησης στην παράλια Αγίας Άννας - Αγκάλη

Συνεχίζονται οι εργασίες συντηρήσεις από τα συνεργεία του δήμου στην παράλια Αγίας Άννας - Αγκάλη με κόψιμο χόρτον στον δρόμο προς την παράλια, μάζεμα τον διάφορον υλικόν που υπήρχαν στους δρόμους και αποκατάσταση με βάψιμο της άσχημης εικόνας ,από τα γκράφιτι που υπήρχαν στους τοίχους, στην είσοδο του οικισμού. Παρόλα αυτά θα πρέπει και εμείς να διατηρήσουμε μια όμορφη εικόνα για την παράλια μας και ολόκληρο τον οικισμό και να μαζεύουμε τα σκουπίδια μας από την θάλασσα, να μην αφήνουμε σε διάφορα σημεία οργανικά υλικά και άλλα σκουπίδια τα οποία χαλάνε την εικόνα, είναι επικίνδυνα για την δημοσιά υγειά άλλα και υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς αφού παραμένουν εκτεθειμένα στης υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Αφιέρωμα στην παραλία Αγίας Άννας (Αγκάλη)

Ο οικισμός

Η Αγκάλη είναι οικισμός του πρώην δήμου Νηλέα στη Βόρεια Εύβοια. Η απόσταση από την Χαλκίδα είναι 76 χλμ, περίπου μία ώρα και δέκα λεπτά. Βρίσκεται σε καταπράσινη παραθαλάσσια τοποθεσία, 7 χιλιόμετρα ανατολικά από την Αγία Άννα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Η παραλία της εκτίνεται σε μια απόσταση 4,5 χιλιόμετρα με βότσαλο που βαθμιαία καταλήγει σε άμμο και είναι μια από τις πιο μεγάλες της Εύβοιας.
Στο βόρειο τμήμα της βρίσκεται η Χερσόνησος του Αγίου Βασιλείου με υπέροχους δαντελωτούς κολπίσκους κριμένους μέσα στην πυκνή βλάστηση από μεγάλα πεύκα που φτάνουν μέχρι την ακτή. Ενδότερα από την παραλία της Αγκάλης ανοίγεται ένας κάμπος που στο μεγαλύτερο μέρος του σκεπάζεται από ελαιόδεντρα, ένα μέρος με πεύκα και ένα άλλο είναι καλλιεργήσιμη γη.