Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Πρωταθλητής χειμώνα ο Άρης Αγίας Άννας

Πρωταθλητής χειμώνα αναδείχτηκε ο Άρης Αγίας Άννας μια στροφή πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Β ερασιτεχνικής κατηγορίας για τον Βόρειο όμιλο, μετά την δύσκολη νίκη απέναντι στον Π.Α.Ο. Λιχάδας και σε συνάρτηση με την ήττα του Μαντουδίου στο ντέρμπι της αγωνιστικής  με τον Ταξιάρχη η ψαλίδα άνοιξε στους έξι βαθμούς ανάμεσα στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας όπου θα αναμετρηθούν την τελευταία αγωνιστική στην Αγία Άννα και θα λύσουν εκεί τις μεταξύ τους διαφορές.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Άρης εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 21ο λεπτό η απάντηση ήρθε λίγο πρίν το ημίχρονο και ο Τσακνάκης έφερε το ματς στο 1-1. Απο την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι έψαχναν το γκολ που θα τους οδηγούσε στον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα και εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι πήγαινε με μαθηματική ακρίβεια στην ισοπαλία πήρε την ομάδα απο το χέρι ο Λίασκος και με δύο προσωπικά τέρματα στο 70 και στο 81 έδωσε το πολύτιμο τρίποντο φτάνοντας ο ίδιος τα 15 τέρματα στην κατηγορία.
Ένα στατιστικό στοιχείο που έχει ενδιαφέρον είναι πως απο την χρονιά 1990-1991 είχε ο Άρης Αγίας Άννας να στεφθεί πρωταθλητής χειμώνα.
 

Ρεπορταζ: Χατζηραφτάκης Γίωργος



















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εκφράστε την γνώμη και άποψη σας, επώνυμα ή ανώνυμα,
σχολιάζοντας αυτό και οποιοδήποτε άλλο θέμα του blog.
Τα μηνύματα και τα σχόλια σας ελέγχονται για υβριστικό,
άσεμνο και ακατάλληλο περιεχόμενο.
Σχόλια με τέτοιου είδους περιεχόμενο θα διαγράφονται.