Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Αίτημα για τοποθέτηση Α.Τ.Μ. Στην Αγια Άννα

Αίτηση κατάθεσε ο δήμος σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς με σκοπό την τοποθέτηση Α.Τ.Μ. (αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών) στην Αγιά Άννα.

Διαβάστε πάρα κάτω την αίτηση όπως κατατέθηκε στην τράπεζα.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λίμνη, 17 Φεβρουαρίoυ 2014
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ Αρ.πρωτ.: 2113
ΜΑΝTΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση : Λίμνη Εύβοιας
Τ.Κ. : 340 05 - ΛΙΜΝΗ
Πληροφορίες : Μαθά Αθηνά
Τηλ. : 22270 31603
FAX : 22270 31012
email :athena@0669.syzefxis.gov.gr

ΠΡΟΣ: Τράπεζα Πειραιώς
κατάστημα Λίμνης

ΘΕΜΑ: «Αίτημα για τοποθέτηση Α.Τ.Μ.»Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί τους κατοίκους της περιοχής μας και είναι αίτημα όλων των κοινωνικών φορέων της τοπικής κοινωνίας .
Η Δημοτική Ενότητα Νηλέως περιλαμβάνει 7 Τοπικές Κοινότητες, έχουν μόνιμους κατοίκους γύρω στους 2.200 το χειμώνα, το δε καλοκαίρι ξεπερνούν τις 5.000.
Σε συνδυασμό με την τεχνολογική εξέλιξη ζητάμε να τοποθετηθεί στην Τοπική Κοινότητα Αγίας Άννας έμπροσθεν του Δημοτικού Καταστήματος Δημοτικής Ενότητας Νηλέως ή στην κεντρική πλατεία της Αγίας Άννας ή σε κάποιο άλλο σημείο που εσείς νομίζετε ότι είναι λειτουργικότερο και ασφαλέστερο ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (Α.Τ.Μ).
Η τοποθέτηση του μηχανήματος Α.Τ.Μ. στην περιοχή θα θεωρηθεί από τους κατοίκους της περιοχής μας ως η μεγαλύτερη προσφορά της Τράπεζας σας, δεδομένου ότι αν αναλογισθείτε ότι οποιαδήποτε χρηματο-οικονομική συναλλαγή και εάν χρειαστεί ο κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής, θα πρέπει να διανύσει 40-50 χ.λ.μ. με ιδιωτικό μέσο.
Εκτιμούμε, ότι για λόγους οικονομικούς, κοινωνικούς, αλλά και αναπτυξιακούς, θα υλοποιήσετε το δίκαιο αίτημα μας τοποθετώντας το μηχάνημα του Α.Τ.Μ. στην Τοπική Κοινότητα Αγίας Άννας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία.
 

O Δήμαρχος
Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εκφράστε την γνώμη και άποψη σας, επώνυμα ή ανώνυμα,
σχολιάζοντας αυτό και οποιοδήποτε άλλο θέμα του blog.
Τα μηνύματα και τα σχόλια σας ελέγχονται για υβριστικό,
άσεμνο και ακατάλληλο περιεχόμενο.
Σχόλια με τέτοιου είδους περιεχόμενο θα διαγράφονται.