Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΑΡΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ - Ο.Π.ΑΙΔΗΨΟΥ 5 - 0

Καταιγιστικός ήταν χθες ο Άρης Αγίας Άννας, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για φέτος, αφού φιλοδώρησε τον Ο.Π. Αιδηψού με πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι, όπου πραγματικά οι πρωταθλητές είχαν συντριπτική υπεροχή και θα μπορούσαν, σύμφωνα με όσα τόνισαν και οι άνθρωποι του Συλλόγου, να πετύχουν ακόμη περισσότερα τέρματα. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο σκορ στο 35' με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή του Καρατζά, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι η τελευταία του χρονιά φέτος στην ομάδα, μιας και ο ίδιος σκέφτεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του. Το 2-0 ήρθε από τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Λιάσκο με όμορφο σουτ κι' έτσι, ο "κανονιέρης" του Άρη φτάνει αισίως τα 34 γκολ για φέτος. Το 3-0 έκανε ο Κωνσταντός με κεφαλιά στο 61', ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Δροσούνης, επτά λεπτά αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Τσακνάκης, όταν όταν στο 79' βγήκε τετ - α -τετ και με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Να σημειώσουμε, ότι ο Άρης για δέκα λεπτά περίπου αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Δροσούνης.
πηγή: fonitonspor.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εκφράστε την γνώμη και άποψη σας, επώνυμα ή ανώνυμα,
σχολιάζοντας αυτό και οποιοδήποτε άλλο θέμα του blog.
Τα μηνύματα και τα σχόλια σας ελέγχονται για υβριστικό,
άσεμνο και ακατάλληλο περιεχόμενο.
Σχόλια με τέτοιου είδους περιεχόμενο θα διαγράφονται.