Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Αναγέννηση Γιάλτρων - Α.Ο Άρης Αγίας Άννας 1-0

 Για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας, στο περιποιημένο γήπεδο των Γιάλτρων πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ της τοπικής «Αναγέννησης» και του «Άρη Αγίας Άννας», δίνοντας τη νίκη στους γηπεδούχους.

Σε μια μέρα που η ζέστη ήταν αφόρητη, τα παιδιά και των δυο ομάδων έπαιξαν αδιαμαρτύρητα, με μόνο διάλλειμα ενός λεπτού στο μισάωρο, όπου ο ρέφερι έδωσε άδεια να πιούν νερό.
 Από την πρώτη στιγμή σχεδόν, οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν ευκαιρίες με σουτ των Λαζαρίδη, Κοσμά και Λάμπρου που δεν βρήκαν στόχο.
Μόνη καλή στιγμή για την Αγία Άννα στο πρώτο μέρος, ήταν σχεδόν στη λήξη του, όταν ο πορτιέρο της «Αναγέννησης» Παλαιολόγος, έδιωξε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο.
Το δεύτερο μέρος βρήκε τον «Άρη» να ανεβάζει ρυθμούς και να γίνεται περισσότερο επικίνδυνος, με τις αλλαγές που έκανε ο Γιάννης Σταματίου και μπήκαν στο γήπεδο οι αδελφοί Περήφανοι, Γιώργος και Νίκος.



Παρόλα αυτά όμως   την πρωτοβουλία και πάλι είχε η «Αναγέννηση» που πίεζε και τελικά πέτυχε το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού, το οποίο της έδωσε το εισιτήριο της συνέχειας στα παιχνίδια κυπέλλου.
Συγκεκριμένα στο 50΄  οι γηπεδούχοι εκτελούν κόρνερ, η μπάλα φτάνει στην περιοχή, γίνονται μια δυό κόντρες και τελικά με γυριστό σουτ ο Λιάρος καταφέρνει να βρει τα δίχτυα του Μαλάμου και να κάνει το 1-0.

Πολύ καλή η στιγμή για τον «Άρη Αγίας Άννας» στο 88΄ να κάνει την ανατροπή χωρίς επιτυχία όμως, με τον Γιώργο Περήφανο να του δίνεται πάσα από βαθειά μπαλιά, να φτάνει μέσα στην μικρή περιοχή σχεδόν και με κεφαλιά, να στέλνει την μπάλα πολύ ψηλά πάνω από το οριζόντιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εκφράστε την γνώμη και άποψη σας, επώνυμα ή ανώνυμα,
σχολιάζοντας αυτό και οποιοδήποτε άλλο θέμα του blog.
Τα μηνύματα και τα σχόλια σας ελέγχονται για υβριστικό,
άσεμνο και ακατάλληλο περιεχόμενο.
Σχόλια με τέτοιου είδους περιεχόμενο θα διαγράφονται.