Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΑΡΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ - ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 3-1


Άλλη μια σημαντική επιτυχία σημείωσε ο ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια Άρης Αγίας Άννας, αφού κέρδισε στην έδρα του σήμερα τον ΠΑΟ Πολιτικών για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας με 3-1.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 40’ λεπτά καθυστέρηση λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε με την κατάσταση υγείας της ομάδας των πολιτικών και λίγο έλλειψε να χρειαστούν οι προβολείς των οχημάτων για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι αφού το γήπεδο της Αγίας Άννας είναι το μόνο γήπεδο του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης και Αγίας Άννας που δεν διαθέτει προβολής.

Ο Άρης προηγήθηκε με γκολ του Σπύρου Σταθαρά στο 13’ ενώ ο Νιάρχος στο 39’ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Τα Πολιτικά μείωσαν στο 43’ με αυτογκόλ του Αλοΐζου, ενώ στο 66’ και πάλι Σπύρος Σταθαράς διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βελέντζας με βοηθούς τους Αντωνίου και Αίσωπο.

ΑΡΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ: Τσαμασφύρας, Γιαβάσης, Σκοπελίτης (78’ Καλομοίρης), Παπαδόπουλος, Αλμπάνης, Μπάμπολης, Τσακνάκης, Νιάρχος, Αλοΐζος, Σταθαράς (84’ Πηλιχός), Ρούσσος (68’ Καρατζάς)

ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ: Αναστασίου, Σαρρής, Γούλας, Κατσούλης, Χασάνδρας, Βεΐζι (76’ Βότσης), Κορτέσης, Γκίκας (79’ Καρατζάς), Καραγκούνης, Ξυνογαλάς, Παραλόπουλος (46’ Ξυνογαλάς Π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εκφράστε την γνώμη και άποψη σας, επώνυμα ή ανώνυμα,
σχολιάζοντας αυτό και οποιοδήποτε άλλο θέμα του blog.
Τα μηνύματα και τα σχόλια σας ελέγχονται για υβριστικό,
άσεμνο και ακατάλληλο περιεχόμενο.
Σχόλια με τέτοιου είδους περιεχόμενο θα διαγράφονται.